آموزش درست کردن سالاد بلوچیز و ژامبون

آموزش درست کردن سالاد بلوچیز و ژامبون


آموزش درست کردن سالاد بلوچیز و ژامبون

 

یک سالاد بسیار خوشمزه و ویتامینه میتواند حال هر کسی را خوب کند . د این مطلب از ایارن ناز طرز تهیه یک سالاد بسیار خوشمزه و جدید و مجلسی را اموزش میدهیم . با ما همراه باشدی با طرز تهیه سالاد بلوچیز با ژامبون . ترکیب اسفناج، کلم قرمز، بلوچیز و ژامبون دودی به همراه سس خردل در سالاد بلوچیز یعنی یک طعم استثنایی.

 

مواد لازم سالاد بلوچیز با ژامبون

 

ژامبون دودی ۲۵۰ گرم

پنیر بلوچیز ۱۰۰ گرم

نان تست ۲ برش ضخیم

برگ منداب یا اسفناج ۱ دسته بزرگ

کلم قرمز ۱ پیمانه

گردو ½ پیمانه

پیازچه تازه ۱ دسته

روغن زیتون خالص ۷ قاشق غذاخوری

سرکه انگور قرمز ۲ قاشق غذاخوری

سس خردل دیژون ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه سالاد بلوچیز با ژامبون

 

آموزش درست کردن سالاد بلوچیز و ژامبون

 

یک تابه بزرگ را روی شعله زیاد قرار دهید و زمانی که گرم شد، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید. ژامبون ها را به تکه های ۱ سانتی متری ببرید و در روغن زیتون تفت دهید. شعله را کم کنید و نان های تکه شده – به اندازه مربع های ۱ سانتی متری – به تابه اضافه کنید. به مدت ۳ دقیقه  آن ها را باهم تفت دهید تا نان ها تست و طلایی شوند.

 

برای تهیه سس باقی روغن زیتون ، سرکه انگور قرمز، خردل دیژون و مقداری نمک و فلفل را درظرفی بریزید که قابلیت بسته شدن داشته باشد و ظرف را تکان دهید تا تمام مواد باهم مخلوط شوند.

 

آموزش درست کردن سالاد بلوچیز و ژامبون

 

برگ های سالادی را در ظرفی بریزید و کلم های خرد شده را روی آن ها قرار دهید و سس را بریزید. سپس قسمت بیشتر گردو و پیازچه ریز خرد شده و تمام مخلوط نان و ژامبون را روی آن ها قرار دهید. با دست تمام مواد را با هم مخلوط کنید.

 

از یک چاقوی تیز استفاده کنید، پنیر بلوچیز را برش بزنید و روی سالاد قرار دهید. سپس باقیمانده گردو و پیازچه را روی سالاد بریزید.

 

آموزش درست کردن سالاد بلوچیز و ژامبون

 

 

منبع: ایران ناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *